FansClub Jethro Tull ČR
partnerem webu je
Audio3 - partner webu
Logo FansClub Jethro Tull Czech Republic
Koláž - booklety
O kapeleDiskografieTextyČlánkyOdkazyKe staženíKnihyKalendářGalerie

Koncerty 2011

Již se objevily fotografie od Karla, který fotil na Helfštýně i v Kongresovém centru. A stále zde zůstávají playlisty z Helfštýna a z Kongresového centra.


Jetřivé Tulleňky a Tulleni,

děkujeme autorům fotek tullích laviček za jejich skvělou práci a všem, kteří se podíleli na hlasování. Naprosto nezávislá komise se po zralé úvaze rozhodla udělit pouze jedno, a to dělené, první místo. Chtěli jsme tak ocenit akceschopnost, invenci autorů, spolupráci figurantů a vůbec.

Ceny byly předány na koncertě Bratranců Veverkových dne 22.6.2011 v pražském klubu Futurum. Soutěžní fotografie i předání cen můžete zhlédnout ve fotogalerii.

Všem hezké prázniny,

za komisi Jetřich a Kartullix


Mí pánové a dámy,

stejně jako myší policie nikdy nespí, také má badatelská práce na poli Jethro Tull nikdy nekončí. K 20. výročí prvního koncertu našich trubadůrů na galerii Sportovní haly mám pro Vás dárek v podobě nalezeného a přeloženého Davidem Palmerem mluveného intra ke skladbě Minstrel in the Gallery. Můžete si doplnit do Vašich zpěvníčků!

Jetřich Tyl


Okolo letošních koncertů se rovněž vyrojilo mnoho článků v denním tisku. Kupříkladu ve Finančních novinách 9. ledna; v Deníku 12. května, 1. června; 2. června; na iDNES 24. ledna, 2. června a 3. června. Pokud někdo máte odkaz na článek, který není uveden, zašlete Karlovi!

 kontakt FansClub Jethro Tull ČR: prezident Karel Brychta, webmaster Miroslav Hofbauer