FansClub Jethro Tull ČR
partnerem webu je
Audio3 - partner webu
Logo FansClub Jethro Tull Czech Republic
Koláž - booklety
O kapeleDiskografieTextyČlánkyOdkazyKe staženíKnihyKalendářGalerie

Lovely days festival St. Pölten
V pátek ráno, 6. července, vypravilo se nás pět – jedna potullčenka a čtyři potullčenci – na II. Ročník festivalu "Lovely days festival" do města St. Pölten, takto hlavního města rakouské spolkové země Niederösterreich (Dolní Rakousy). Čtyři jsme vyjížděli z Prahy, jednoho potullčence jsme přibírali v Jihlavě.
Autor: Gangster Vávra


Festival "Lovely Days", St. Pölten
Vezmu toto malé vyprávění od konce. V sobotu ráno, následující den po skončení festivalu jsem se vysoukal ze stanu do hřejivých slunečních paprsků. Zanedlouho se z vedlejšího stanu objevil asi 25-letý mladík, krajan z Brna. Zapředli jsme rozhovor a ten kluk řekl: "Nejlepší byli Jethro Tull!"
Autor: Pavel Švanda


Dobrodružný výlet do Chemnitzu
Cesta tam proběhla s "menším" incidentem v podobě hořícího kola ze zablokované ruční brzdy pravého zadního kola. Naštěstí postižené vozidlo jelo první a druhá osádka včas upozornila na hrozící katastrofu!
Autor: Karel Brychta


Dojmy z koncertu v Chemnitz
Většina z vás ví, že jsme v pátek 8.6.2007 vyrazili do Chemnitz, abychom viděli koncert Jethro Tull. Osobně jsem je naživo viděl poprvé. V tomto článku bych chtěl shrnout své dojmy.
Autor: Pavel Pudil


Anderson zase vyměnil ryby za svou flétnu
Produkce lososa je v krizi - může jí pomoci, jen pokud lidé zaplatí více ... ale frontman Jethro Tull stále vydělává L1,8 mil. (cca 90 mil. Kč). Úvahy Iana Andersona, někdejšího lososího magnáta a frontmana přežívajících Jethro Tull dosahují intenzity, která musí potěšit kapitány vodohospodářského průmyslu.
Autor: Jim Gough, překlad: Vladimír Řepík


Zážitek z Palmovky
Chci se s Vámi jen podělit o pouliční zážitek. V úterý jsem si odskočil z práce cosi soukromě vyřídit. Cestou zpátky jsem postřehl něco, čemu se ostatní chodci spíš obloukem vyhnuli.
Autor: Jaromír dědek Veverka

 kontakt FansClub Jethro Tull ČR: prezident Karel Brychta, webmaster Miroslav Hofbauer